EURO-PLAC d.o.o

Ovlašteni servis kućanskih aparata

OVLAŠTENI SERVIS u garantnom i vangarantnom roku. Obratite nam se ili potražite sami Vaš idealan klima uređaj svjetskih brendova !

EURO-PLAC d.o.o.

Naša firma EURO-PLAC d.o.o. Vam nudi uslugu posredovanja pri odabiru i kupovini željene nekretnine. Svi kupci nekretnina su oslobođeni plaćanja posredničke provizije prilikom kupovine nekretnine iz našeg sadržaja. Ukoliko se kupci odluče nakon potpisa Notarski obrađenog kupoprodajnog ugovora ukazati nam povjerenje da u ime njih rješavamo porez i uknjižbu dužni su da plate naše usluge po unapred postignutom dogovoru sa kupcima. Klijentima koji potražuju nekretnine dajemo iscrpne informacije o nekretninama koje imamo u ponudi. Ukoliko u našoj ponudi trenutno ne možete pronaći nekretninu koja Vama odgovara, obratite nam se sa Vašim željama i zahtjevima. Potrudit ćemo se u najkraćem vremenskom roku nastojati pronaći nekretninu po Vašoj želji. Po nađenoj nekretnini zastupat ćemo Vaš interes sa pažnjom i sa profesionalnošću, a sve u okviru zakonskih mogućnosti. S nama možete biti sigurni da će se cijeli proces odvijati po zakonom propisanim pravilima što Vam daje punu sigurnost kao kupcu. Činjenica je da je korištenje fizičkih lica kao posrednika protuzakonito i kupcu ne daje nikakvu sigurnost zbog toga jer fizička lica ne snose nikakvu odgovornost u slučaju da kupac bude prevaren.

U sklopu naše firme uspješno posluje naša druga poslovna jedinica "OVLAŠTENI SERVIS EURO-PLAC d-o-o". DODJI KUPI NISMO SKUPI. SERVISIRANJE I POPRAVKE SVIH VRSTA BIJELE TEHNIKE, KLIMA UREĐAJA, RASHLADNE TEHNIKE, LCD TV. OVLAŠTENI SERVIS u garantnom i vangarantnom roku,kao i za prodaju klima uređaja sa montažom sljedećih brendova:SAMSUNG, VIVAX ,LG, DAEWO, BOSCH, TESLA, GREE, AZURI klima uređaji. Nudimo i usluge godišnjeg servisa klima uređaja,čišćenje klima uređaja,čišćenje bojlera od kamenca... Kod nas možete nabaviti Univerzalni daljinski upravljač za klima uređaje kao i za TV uređaje..


Postanite i Vi dio uspješne mreže naših zadovoljnih klijenata. Potražite nas na fejsbuku Real estate agency "EURO-PLAC" Cazin i Servis Kućanskih Aparata Euro-Plac d.o.o

Pouzdan Provjeren EURO-PLAC d.o.o